Osallistu arvontaan Facebookissa ja voita Continental Kryptotal renkaat ja Sappeen Bikeparkin kausikortti kaudelle 2023.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!!!

Palkinnon voitti Lauri Kurikasta, onneksi olkoon!!!

Kiitos kaikille osallistuneille ja hyvää pyöräilykesää. 

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Duell Bike-Center Oy Ab / Powerfactory, Kaskimäenkatu 7, 33900 Tampere (myöhemmin ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

Aikarajan päätyttyä kilpailuihin ei voi enää osallistua. Osallistumisaika on 25.5.2023 – 18.6.2023.

3. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle voittajalle Continental Kryptotal Downhill -renkaat ja Sappee Bikeparkin kausikortti kaudelle 2023. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Voittaja valitaan satunnaisesti arvontajulkaisun tykkääjistä. Järjestäjä julkaisee voittajan ainoastaan arvontajulkaisun tekstissä sekä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti Järjestäjän henkilökuntaan kuuluvan henkilön kautta! Tässä yhteydessä voittajan tulee toimittaa Järjestäjälle osoitteensa palkintoa varten. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 2 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja.

Huom! Emme koskaan pyydä osallistujia rekisteröitymään mihinkään tai luovuttamaan tunnuksiaan palkinnon vastaanottamiseksi.

5. Rekisteritiedot

Arvonnan yhteydessä kerättäviä sekä palkinnon toimittamista varten annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Annetuja yhteystietoja ei tallenneta rekisteriin vaan niitä käytetään ainoastaan palkinnon toimittamista varten.

Lue tietosuojaselosteemme täältä.

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

7. Vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Facebookin hallinnoima. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebook kaikista arvontaan liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.

8. Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä.

Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mikäli kampanjaan liittyvistä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.