Continental on Himos Epic MTB -tapahtuman pääyhteistyökumppani

Himos Epic MTB on ainutlaatuinen trail-kilpailu, joka ajetaan maksimissaan kuusihenkisin joukkuein Himoksen parhailla poluilla.

Tule mukaan pitämään hauskaa ystävien ja uusien tuttavuuksien kesken. Haasta itsesi ja parhaat ajokaverisi vuoden eeppisimpään maastopyöräilytapahtumaan!

2021 Himos Epic MTB on ajettu

Kiitos kaikille osallistujille, saimme yhdessä tehtyä jälleen ikimuistoisen tapahtuman. Katso 2021 tulokset, kuvat ja tunnelmat osoitteessa https://www.himosepic.com/read-me.

Nähdään taas ensi vuonna!

Himos Epic MTB – viralliset kisarenkaat

Continental Cross King

Continental Cross King on loistava moniosaaja, jonka hyvä pito sekä vakaa ohjaustuntuma toimivat lähes kaikilla alustoilla. Sopii erittäin hyvin suomalaiseen, monipuoliseen ja vaihtelevaan maastoon.

”Himos Epic MTB on kaikille maastopyöräilyn harrastajille soveltuva monipuolinen kattaus rehellistä maastopyöräilyä Himoksen parhailla poluilla!”

Ylämäkikuningas by Continental Mountain King

Continental Mountain King -renkaan karkeampi kuvio pitää hyvin myös kosteammalla alustalla ja ohjattavuus on vakaata myös kovassa vauhdissa. Suosittelemme sitä Himos Epic MTB 2021 kilpailun renkaaksi, jos tavoittelet ylämäen kuninkuutta!

”Ylämäkisegmenttejä ajetaan perjantaina ja lauantaina 3-4 kpl. Nousut ovat korkeuseroltaan 80-100m vertikaalia. Maastopohja nousuissa on pääosin metsäpolkua. Näistä selvinnee nopeiten kevyellä kalustolla ja tuoreella reidellä. Nousukulma saattaa aiheuttaa joissain kohdissa jalkautumisia.”

Alamäkiparoni by Continental Der Baron

Continental Der Baron sopii erinomaisesti alamäkeen ja enduroon, mutta yhtä hyvin myös tavalliseen maastopyöräilyyn. Korkeampi kuvio pitää hyvin kaikenlaisilla alustoilla. Varma valinta Suomen metsäpoluille, juurakkoihin ja kivipuutarhoihin.

”Alamäkisegmenttejä ajetaan perjantain ja lauantain aikana 3-4 kpl. Laskuosuudet sisältävät vauhdikasta metsäpolkua ja paikoittain teknisiäkin kohtia. Kaikki osuudet ovat läpi ajettavissa, mutta nopeimmat linjat vaativat ajotaitoa ja -silmää.”

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Haasta itsesi ja parhaat ajokaverisi mukaan vuoden eeppisimpään MTB tapahtumaan!

Ilmoittautumalla samaan lähtöryhmään ajatte koko kaksipäiväisen kisan yhdessä, ottaen mittaa toisistanne maastokokeilla ja ajaen siirtymät rennosti yhdessä palautellen.